2 600.00грн.
На складе
Є подряпини на корпусі, стан сток
особливості:
Діапазон температур паровий печі: близько 55-100 ° C
Температурний режим гриля: близько 110-200 ° C
30 автоматичних програм
Функція відтавання в духовці
99 хвилин і 59 секунд Цифровий таймер
Світлодіодний дисплей
12/24 годинний дисплей
Ємність резервуара для води: близько 1400 мл
Індикатор рівня води
Сигналізація низького рівня води
Сигнал закінчення приготування
Батьківський контроль
Дверна ручка
Інтер'єр з нержавіючої сталі
Специфікації:
Верхній гриль: 800 Вт
Нижній гриль: 450 Вт
Steam: близько 1700 Вт
Обсяг робочої зони: близько 26 л
Розміри (В x Ш x Г) / вага:
Загальний розмір: близько 352 × 504 × 433 мм
Інтер'єр: близько 230 × 350 × 305 мм
Вага: близько 15,3 кг
Обсяг поставки:
Парова піч MD 18300
1 неперфорована миска
1 перфорована миска
1 нержавіюча сталь
1 піддон для крапель води
Універсальна парова піч
З паровою духовкою всі варіанти відкриті для вас на кухні. Ви ніжно готуєте овочі на пару. З іншого боку, риба і м'ясо на грилі хрусткі зовні і соковиті всередині.
Зручне приготування завдяки 30 автоматичним програмами та індикації рівня води
Універсальний: для приготування на пару, гриля, відтавання, бродіння
Легка чистка, просто протріть ганчіркою
Висока безпека завдяки блокування від дітей і сигналом про закінчення приготування
Готуйте нові рецепти творчо з парової духовкою
Спробуйте повністю нову парову піч на кухні. Тому що пристрій може робити більше, ніж просто приготування на пару. 30 автоматичних програм допоможуть вам приготувати різні страви. Діапазон ваших рецептів з парової духовкою варіюється від яєць до риби і м'яса. Ви також можете спекти кекси, хліб або піцу в духовці.
Експериментуйте з різними методами приготування їжі. В залежності від сезону, ви ферментируете сезонні овочі. Капуста краще всього підходить для цього взимку. Як насолодитися домашнім Коул Слав у вічно сірому листопаді. Є також гамбургери, ви можете дуже швидко приготувати котлети в духовці.
Легка очистка та використання парової печі
Ви використовуєте парову піч інтуїтивно. Виберіть потрібну програму на панелі управління і починайте. Пристрій повідомляє вам, коли в системі дуже мало води. Просто заповніть його в баку. Навіть якщо рядки кальцинированы, пристрій повідомляє. І найприємніше: ваша робоча навантаження тут навряд чи доступна, тому що для неї є додаткова програма.
Після приготування залишити дверцята паровий печі відкритою. Так що воно висихає само собою. Тепер все, що вам потрібно зробити, це витерти ганчіркою. Однак, якщо ваша парова піч не буде використовуватися протягом тривалого часу, важливо з гігієнічних причин спорожнити резервуар для води.
Парова піч - справжній універсальний талант на вашій кухні. З пристроєм приготування їжі буде само собою зрозумілим. Експериментуйте з різними методами приготування і створіть ідеальний рецепт.
